Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

25 Year Old Party People.

Tag yourself.

Σε λίγη ώρα παίζει η μπάντα που ήρθα να δω, αλλά βαριέμαι να μπω μέσα, έχω πληρώσει τις μπύρες μου και θέλω να κάνω απόσβεση στο πεζούλι. Ήσουν εκεί κι εσύ αλλά δεν έδωσα σημασία πέρα από το psycho mood που κεράσαμε την παρέα, η άλλη κοπέλα, η μικρή, μου έλεγε πόσο της είχα λείψει όταν με είχε πετύχει τα χριστούγεννα και πόσο της αρέσει το χαμόγελό μου και μετά ήρθες εσύ και μπουμ, στρόβιλος πληροφοριών και παράνοιας, αυτή έφυγε και με αγκάλιασε σφιχτά κι εγώ θύμωσα μαζί σου.  Μετάνιωσα που δεν σήκωνα τηλέφωνο όταν με έψαχνες στο πάρτυ, αλλά δεν θα στο πω ποτέ κατάμουτρα.


The one at the Beach.

Ευτυχώς που με ξύπνησες από το χανγκόβερ μου και με τράβηξες στην παραλία, αλλά αν δεν ήταν οι κοπέλες δεν θα πάταγα. Έκανε κρύο και η μία μου καβάτζωσε το φούτερ (κλασσικό) και η άλλη την πετσέτα. Θέλω πάλι παραλία με τις φίλες σου και βόλτα με το αμάξι και να ακούμε knife party και θα το μάθεις σε λίγες ώρες.


Summertime.

Έι, ήρθε ο κολλητός μου και τον βοηθήσαμε στη μετακόμιση, το σπίτι είναι όπως το είχα ονειρευτεί, σπουδαία πράγματα θα συμβούν εκεί μέσα, αλλά αυτό φαντάζομαι ότι σκεφτόταν για το σπίτι της και η Janis Joplin, αλλά πέθανε εκεί από overdose, οπότε ίσως πρέπει να προσέχουμε.


This is what a millenial looks like.

Κλέβω τσιγάρα και τα βάζω στο στόμα μου κοροϊδευτικά, προσπαθούμε να παραγγείλουμε μπύρες και σου στέλνω φώτος, μου μιλας για μωραγατιά και με λες ''μάτχια μου''. Καλούμε κόσμο και θα πιούμε το τελευταίο μου χόρτο με τον john. Προσπαθώ να διαλέξω δίσκο του Mac Demarco και να στρίψω ταυτόχρονα.


Why can't I get just one kiss?
There may be some things that I wouldn't miss,
but I look at your pants and I need a kiss.


Hippity hoppity, get off my property.

Είπες ότι θα έρθεις να με δεις, ότι θα περνούσαμε μέρες μαζί αλλά δεν ήρθες, μου στέλνεις σέλφι με τα μαλλιά σου και την κουβερτα σου, σου στέλνω σέλφι με τα ποτά μας και το φούτερ μου, είχες πει ότι θα ερχόσουν, θα πηγαίναμε στον Matt Elliot και θα αράζαμε στο λιμάνι αλλά δεν ήρθες, οπότε για να σε εκδικηθώ έμεινα σπίτι με τα παιδιά, ήπιαμε πεντακόσιες σαρανταογδόντα μπύρες και ξύπνησα σε έναν καναπέ που δεν με χωράει. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου