Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Never have i ever.

Boom


Ήσουν έξω από ένα σχολείο, δεν θυμάσαι γιατί και πετυχαίνεις τον φίλο μου που του έστειλα τις φώτος και του λες ''ο Γιώργος που είναι;'' και δεν θυμάσαι τι σου είπε. Αλλά έκανε πάρα πολύ κρύο και ήταν αυτός με μία φίλη του και βγάζουν απο την τσάντα τους φόρμες και τις φοράνε πάνω από τις φόρμες που φορούσαν ήδη. Και τους λες ότι ''καλά, γιατί φοράτε δύο παντελόνια και δεν φοράτε μπουφάν;'' Και σου είπαν ότι δεν ξέρεις πως λειτουργεί το κρύο.
Μετά γύρισες σπίτι και ήμουν στον καναπέ κουκουλωμένος εκτός από το κεφάλι μου και μου κανεις ''τι κάνεις εδώ;'' και πετάγεται η Coco, η οποία δεν είχες ιδέα πού ήταν και γιατί ήταν εκεί και λέει ''κοιμήσου εδώ'' και φρικάρουμε εμείς και λέμε ''δεν γίνεται ρε συ, θα ξυπνήσουν οι γονείς μου'' και ή Coco λέει να κοιμηθώ στης Ανναέλ τότε και εγώ σου είπα ''ναι, αλλά θέλω να έρθεις κι εσύ''. Boom.



Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Stranger than paradise.

How cute


Όταν έγειρα στον ώμο σου, η δεξιά μου πλευρά έλιωσε λίγο και έγινε ζεστό ζελέ από αστέρια, στην πλάτη μου έχω ένα σημάδι χεριού που πάνω του φυτρώνουν δέντρα τώρα, έχω στο πρόσωπό μου το άρωμα που είχαν τα χριστούγεννα στην εφηβεία και το κρύο δεν με ενοχλεί, περνάει μέσα από το δέρμα σου και έρχεται πάνω μου ζεστό.
Ονειρεύομαι φίδια και δεν με πειράζει γιατί θα ξυπνήσω και θα νιώσω 15 και θα εισπνεύσω το άρωμα που αφήνεις, που φεύγει από κοντά σου σαν συμπαγές χρυσαφί σύννεφο.
Κοιμάμαι και με τυλίγει ένα νεφέλωμα από αστρόσκονη και ψίθυρους και κάνει τα μέσα μου να γίνονται μια κόκκινη ενέργεια με ανθρώπινο σχήμα.
Φεύγω και θα πάω να βουτήξω σε χώμα και παγωμένο νερό, αλλά θα βγαίνω χαμογελαστός γιατί δεν στο λέω ακόμα, αλλά θα πάρω λίγη από την ανάσα σου μαζί μου σε ένα μπουκάλι μαγικού φίλτρου για να ζωντανεύω αν οι σκέψεις μου πάθουν υποθερμία.